Reel rijkdom fortune leeftijd


Bezoek opnieuw de Oriënt in WMS/SG Online slot met Aziatisch thema genoemd Rol Rijkdom Fortuin Leeftijd, een spel met 5 rollen en 40 lijnen met een weelderig ontwerp en opwindende functies.
De symbolen op de rollen bevatten zowel thema-gerelateerde iconen als standaard speelkaartwaarden. Symbolen Tien tot en met Aas brengen u lagere uitbetalingen voor ten minste three of a kind. Voor een meer flatterende balansboost moet je Ming-vazen, flesjes parfum, goud-ingelegde kommen, hoeden en het symbool van de lachende keizer. De zilveren munt en het woord WILD zijn beide Wild-kaarten en vervangen elk pictogram behalve de drakenverspreider en de groene, roze, oranje en rode munt.
Reel Riches Fortune Age wordt gespeeld over 4 rijen en 5 kolommen, met 40 actieve betaallijnen die vast zijn. Spelers kunnen de grootte van hun totale inzet aanpassen en ze zijn klaar om op de Spin-knop te drukken. Het vraagteken leidt je naar de uitbetalingstabel en een korte handleiding door de functies van het spel. Boven de rollen zie je vijf jackpotprijzen: de Mini, Minor, Major, Grand en Mega jackpot. Elk van de jackpots komt overeen met de onderstaande kolom, dus het winnen van een jackpot hangt af van wat er op de rol gebeurt.
De Wheel Bonus is de functie die ertoe kan leiden dat u een van de vijf jackpots wint. Als je een groen, paars, blauw, geel of rood muntsymbool plaatst, wordt het jackpotwiel geactiveerd (elke munt komt qua kleur overeen met een van de jackpotbeloningen). Het is belangrijk hoeveel munten je landt op de activerende spin. Met één munt kun je aan het wiel draaien, maar je krijgt een prijs uit slechts één deel van het wiel; door het te draaien nadat je 4 munten hebt geland, kun je voor een beloning spelen over 4 delen van het wiel. Het Jackpot Wheel biedt geldprijzen, wielupgrades en jackpots. De Mini, Minor, Major, Grand en Mega Jackpot betalen respectievelijk 15x, 25x, 100x, 500x en 1250x je inzet uit.
Reel Riches Fortune Age wordt ook geleverd met een gratis spins-ronde, geactiveerd door 3, 4 of 5 groene draak-scatters in zicht. De functie begint met de speler te laten kiezen uit verschillende zakjes met edelstenen. Het matchen van drie edelstenen levert het overeenkomstige aantal gratis spins op. De prijzen variëren van 5, 8, 10 of 15 gratis spins met een 2x vermenigvuldiger tot 20 gratis spins met een 3x boost.
Een uitstekende aanvulling op het Aziatische genre, Reel Riches Fortune Age is een echte Oosterse traktatie. Het is een spel met gemiddelde variantie met een RTP van 96.01%. WMS heeft het goed gedaan met Reel Riches Fortune Age, vooral in de functies, waardoor het de moeite van het bekijken waard is. Je kunt het op je mobiele apparaat spelen en je Reel Riches overal mee naartoe nemen.

Reel rijkdom fortune leeftijd bijgewerkt: 14 januari 2019 Auteur: Aamir Berrey