De beste bookmaker-bonussen

Ontvang uw € 1600 bonus

uitbetaling 97.89%
Totale bonus 1600 €

100% tot € 200 of meer.

uitbetaling 99.98%
Totale bonus 200 €

Een enorme stortingsbonus van € 1000! 💣

uitbetaling 98.82%
Totale bonus 1000 €

Tot € 500 plus 20 gratis spins!

uitbetaling 98.07%
Totale bonus 500 €

€ 2400 welkomstbonus

uitbetaling 97.81%
Totale bonus 2400 €

€ 300 + 150 gratis spins

uitbetaling 97.80%
Totale bonus 300 €

77 gratis spins + 100% tot $ 200

uitbetaling 98.09%
Totale bonus $ 200

100% tot £ 100 slots

uitbetaling 99.12%
Totale bonus £100

TOT € 200 + 220 gratis spins

uitbetaling 98.24%
Totale bonus € / $ 200

100% bij eerste storting tot € 200

uitbetaling 98.32%
Totale bonus 200 €

Bookmakers bedenken altijd nieuwe manieren om klanten aan te trekken, gewoon om concurrerend te blijven op de markt. De meeste bookmakers hebben een bonussysteem voor gebruikers. Onze ranglijst bevat de beste nieuwste bonussen zonder storting van bookmakers in Europa 2021.

Nieuwe bonussen van online bookmakers

Incentive-programma is een van de criteria voor het kiezen van een bookmaker. Een verscheidenheid aan welkomstbonussen is ontworpen om de doelgroep aan te spreken. Met dergelijke beloningen kunnen spelers weddenschappen plaatsen zonder hun eigen geld te storten. Meestal zijn er een aantal voorwaarden verbonden aan bonussen zonder storting, zoals:

 • Abonneren op de sociale netwerkpagina's van de bookmaker. Op deze manier krijgen bookmakers een loyaal publiek zonder aan advertenties te besteden.
 • Volledige verificatie doorstaan, dwz procedures voor identiteitsverificatie.
 • Een mobiele app installeren, enz.

Tegelijkertijd zijn er meestal strikte beperkingen op de kansen, soorten sporten voor weddenschappen, soorten markten, enz.

Soorten bonussen

Inschrijfbonus zonder aanbetaling

Het voordeel van een bonus zonder storting is dat u geen geld op uw account hoeft te storten om deze te krijgen. U hoeft zich alleen te registreren en uw identiteit te verifiëren via een van de beschikbare middelen, indien vereist door de bookmaker. Het nadeel is dat de gratis weddenschap meestal lager is dan $ 1000. Bovendien zijn er verschillende beperkingen op het gebruik ervan. Het is soms best moeilijk om aan alle inzetvereisten van de bookmaker voor de bonus te voldoen. Deze aanbieding is in de eerste plaats geschikt voor nieuwkomers die net beginnen met gokken. De bonus zou hen helpen hun eigen sterke punten te evalueren zonder ook maar een cent uit te geven. Onze lijst bevat de beste welkomstbonussen zonder storting van bookmakers.

First deposit bonus

Om het te ontvangen, moet u zich registreren, de verificatie doorlopen en geld op uw account storten. Daarna ontvang je een gratis weddenschap die gelijk is aan je eerste storting, maar die een bepaald vast bedrag niet overschrijdt. Europese bookmakers geven gemiddeld $ 500 - $ 1000 aan gratis weddenschappen. Om dit geld op te nemen, moet u voldoen aan de inzetvereisten. Dit duurt doorgaans 30 dagen. De bookmaker kan ook een aantal inzetvereisten naar voren brengen. Dit kunnen bepaalde soorten weddenschappen zijn, minimum citaatlimieten, enz.

Bonuscodes en promotiecodes

Er zijn twee soorten: eenmalig gebruik (voor een specifieke speler) en meervoudig gebruik (voor veel gebruikers). Promotiecodes hebben doorgaans een vervaldatum, dus u moet de promotie-aanbieding op tijd activeren.

Codes worden verspreid door de partners van de bookmaker, zoals informatiebronnen, media-persoonlijkheden, enz. Het meest populaire voorbeeld zijn gamestreamers. Velen van hen plaatsen promotiecodes op hun websites en uitzendpagina's, meestal bestaande uit hun pseudoniemen. Na activering van de sleutel ontvangen gebruikers een extra incentive van de bookmaker. Deze vorm van samenwerking is gunstig voor alle partijen:

 • Bookmakers betalen voor elke keer dat de promotiecode wordt gebruikt. Op deze manier kunnen ze de kosteneffectiviteit van advertenties evalueren.
 • Mediapersoonlijkheden hebben hun eigen loyale publiek, waarop ze invloed kunnen uitoefenen. Van tijd tot tijd organiseren ze zelfs promocodewedstrijden. Zo weten ze een groot aantal gebruikers aan te trekken.
 • Spelers ontvangen nieuwe beloningen van bookmakers. Maar om ze te gebruiken, hoeft u niet per se aan alle voorwaarden te voldoen (storting, weddenschap, enz.).

Gratis weddenschappen

Een gratis weddenschap is gewoon een weddenschap voor een bepaald bedrag waarbij de bookmaker de inzet betaalt. Het is een kans om zonder risico een weddenschap te plaatsen en de netto winst uitbetaald te krijgen als de weddenschap wint. Een speler heeft bijvoorbeeld een gratis weddenschap van $ 1000. Hij zet in op 1.57 odds. Als de weddenschap wint, krijgt de speler $ 570.

Spelers krijgen gratis weddenschappen als ze aan bepaalde voorwaarden voldoen:

 • Account opnieuw laden
 • Verificatie.
 • Inzetten op een vast bedrag binnen een week of een maand.
 • Als cashback voor verloren weddenschappen.

Gratis weddenschappen hebben meestal limieten op de kansen, minder vaak op het markttype. Sommige bookmakers bieden alleen gratis weddenschappen op specifieke toernooien om hun populariteit te vergroten.

Bonussen voor reguliere spelers

Veel bookmakers bieden loyaliteitsprogramma's aan actieve klanten. Met dergelijke programma's kunnen gebruikers continu extra winst maken door weddenschappen te plaatsen. De voorwaarden zijn afhankelijk van de bookmaker. Maar laten we de algemene punten benadrukken:

 • Voor elke geplaatste weddenschap (of in sommige gevallen voor een verloren weddenschap) ontvangt de gebruiker punten. Het systeem voor het toekennen van deze punten is afhankelijk van twee factoren: het inzetbedrag en de status van de speler in het loyaliteitsprogramma.
 • Aan het einde van de verslagperiode (meestal een maand, minder vaak een week), kunnen de punten worden gebruikt om gratis weddenschappen te kopen. Bij sommige bookmakers kunnen punten onmiddellijk worden opgenomen op de hoofdaccount of worden gebruikt om prijzen te kopen, bijvoorbeeld clubartikelen.
 • Zoals punten worden verzameld, stijgt de status van de speler. Hoe hoger de status, hoe sneller de punten worden toegekend. Ook hangt de grootte van de ontvangen gratis weddenschappen af ​​van het niveau van de speler in het loyaliteitsprogramma

Het belangrijkste verschil met andere bonussen is dat er geen beperkingen zijn. Gebruikers kunnen wedden op elke sport en evenement met elke notering. Loyaliteitsprogramma's zijn gunstig voor de bookmaker zelf, omdat klanten gemotiveerd worden om meer weddenschappen te plaatsen om een ​​hogere status te krijgen. De omvang van de verstrekte cashback wordt gecompenseerd door de marge van de bookmaker, die elke bookmaker in de odds zet.

Hierboven staan ​​de meest populaire beloningen. Ook houden veel bookmakers periodiek sportvoorspellingswedstrijden met prijzen, moedigen ze klanten aan ter ere van vakanties, bieden ze wekelijkse bonussen, enz.

Winsten opnemen

Online bookmakers die aanmeldingsbonussen zonder aanbetaling aanbieden, stellen verschillende regels vast waaraan moet worden voldaan om winsten op te nemen. Voorwaarden zijn afhankelijk van het soort aanbieding:

 • Om een ​​stortingsbonus op te nemen, je moet een bedrag inzetten dat het bonusbedrag X (gemiddeld 15-30) keer overschrijdt. Dit nummer wordt ook wel een weddenschap genoemd. De voortgang van de inzet wordt weergegeven in het persoonlijke gebied. Bij sommige bookmakers kunt u tijdens de bonusperiode geen geld op uw account storten. Anders loopt de speler het risico bestraft te worden door de bookmaker.
 • Cashback-opname vereist het inzetten van een vast bedrag binnen een maand, week of andere rapportageperiode. Bepaalde bookmakers hebben mogelijk aanvullende beperkingen voor noteringen, sporten en markttypen.
 • Gratis weddenschappen vereisen geen speciale inzet. U kunt geld krijgen zodra uw weddenschap wint. Er kunnen echter beperkingen zijn aan het type weddenschap en de grootte van de kansen. De regels zijn afhankelijk van de bookmaker.

De dorst naar extra winst onder gokkers gaf aanleiding tot wat tegenwoordig "bonusjacht" of "jacht op bonussen" wordt genoemd. Sommige spelers wisselen voortdurend van bookmaker in de hoop een welkomstbonus te krijgen. In feite levert deze tactiek niet het gewenste resultaat op, omdat er aan een aantal voorwaarden moet zijn voldaan om te kunnen wedden. Daarom raden ervaren gebruikers het gebruik van een dergelijk schema af. Het is beter om een ​​of enkele bookmakers te kiezen en er constant in te spelen.

 

De beste bookmaker-bonussen bijgewerkt: 19 december 2020 Auteur: Damon

Gerelateerde bonussen:

promotiecodes voor cleos vip room